Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Niğde'de görev sürelerini tamamlayan Vali Yardımcısı Cevat Uyanık, Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ ve Altunhisar Kaymakam Vekili Ömer Özbay’a düzenlenen veda programında bir araya geldi.

Niğde İl Özel İdaresi ek hizmet binasında düzenlenen veda programında konuşan Vali Şimşek, Vali Yardımcısı Cevat Uyanık, Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ ve Altunhisar Kaymakam Vekili Ömer Özbay’a ilimizde ve ilçemizde yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek anı tabağı hediye etti.

Vali Şimşek, Bizler, nerede görev tevdi edilirse gidip orada elimizden geldiğinin en iyisini yaparak çalışmak durumundayız. Biz bunu vatana hizmet olarak algılıyoruz. Ancak, bazı ekip arkadaşlarımızın yeni görev yerlerine gitmek üzere aramızdan ayrılıyor olması elbette bizleri üzmektedir. Valilik görevim de sizin gibi bir ekiple çalışıyor olmak benim için de bir şans, bir avantaj oldu. Bu mesleğin cilvesi olarak yeni bir görev yerine gitmektesiniz. Sizin gittiğiniz yerlerde de çok başarılı işler yapacağınızdan eminim. İnşallah tekrar yolumuz kesişir ve bir arada çalışma şansı yakalarız. Sizlere, yeni görev yerlerindeki çalışmalarınızda başarılar diliyor, İlimize verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, ailelerinizle birlikte ağız tadıyla, huzur içinde bu mesleği çok ileri seviyelere taşımanızı temenni ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim