Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin tarafından uygulanan ve Sayın Başbakanımızın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde yürütülen ‘Gönül Elçileri’ projesi İlimizde de Niğde Valisi Âlim Barut’un eşi Miyase Barut Hanımefendinin himayesinde yürütülmektedir. ‘Gönül Elçileri’ projesi Miyase Barut başkanlığında Niğde Emniyet Müdürlüğü Polisevinde Emniyet Personeli ve eşlerine tanıtıldı. 



Toplantıya  Niğde Valisi Âlim Barut’un eşi Miyase Barut’un yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan, Niğde İl Emniyet Müdürünün eşi Fatma Uludağ, Niğde Polis Meslek Yüksek Okul Müdürünün eşi Nuray Sevindik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Muhammet Ali Garip, Sosyal Çalışmacı Cemil Öztürk, Emniyet Müdürlüğü çalışanları ve eşleri katıldı.


Niğde Polisevi toplantı salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına ev sahipliği yapan Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ'ın eşi Fatma Uludağ, Gönül Elçilerinin amaçlarının toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalık oluşturmak ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması olduğunu ifade etti.


Toplantıda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan; "Devletimizin sosyal devlet anlayışı içerisinde çocuklarımızı Sevgi Evlerinde ve Yetiştirme Yurtlarında tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Ancak hepsinin bir aileye, anneye, babaya ihtiyaçları var. Hep birlikte duyarlılık gösterelim. Bulunduğunuz ortamda, çevrenizde bunu anlatın. Hepinizi 'Gönül Elçisi' olmaya davet ediyorum. Devletimizin himayesinde yetişen çocuklarımıza aile şefkati ve sıcaklığını sağlayacak koruyucu aile ortamının sağlanması çocuklarımızın gelişimi açısından çok önemlidir" diye konuştu.
















Editör: TE Bilişim