Gökbez Köyünde adeta bahar şenliği içinde geçen ağaç dikme faaliyetinde, görülmeye değer görüntüler oluştu.


Yaşlı genç herkes Köy Muhtarlığınca ağaçlandırma etkinliğine katılıdı. Önce çukur açıp sonra da çam fidanlarını köy sokaklarına ve boş alanlara dikmek için ter döktüler. Ayrıca isteyen köylülere bahçelerine dikmek üzere meyve fidanları da dağıtıldı.


Muhtar Metin Özçelik, önderliğinde köyde başlatılan ağaç ağaçlantırma çalışmaları olumlu sonuç verdi.Köylü vatandaşların işbirliğiyle 2 bin adet muhtelif fidan toprakla buluştu.


Öte yandan ağaç dikme çalışmalarının daha önce de devam ettiğini  ve kendisi tarafından satın aldığı 1000 adet fidanı  köy mezarlığı ve diğer alanlara köy halkıyla diktiklerini ifade eden Muhtar Özçelik, Bugün burada muhtelif 2000 adet  muhtelif fidanı toprakla buluşturuyoruz. Çam ağacı olmayan sokak alan kalmayacağını bildirildi. Ayrıca Köy Mezarlığının da bu çalışmalar kapsamında ağaçlandırılmaya devam edilmekte olduğunu belirtti. Bizlere yardımcı olan Niğde Valimiz Sayın Necmeddin Kılıç, Bor Kaymakamımız Abdullah Küçük, İl Genel Meclisi Başkanı Mahmut Peşin, Niğde Orman İşletme Müdürü Mehmet Özdemir ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. 

 

Görüştüğümüz Gökbezli  Köylüler, asıl zorluğun şimdi başladığını, bu fidanların yetiştirilmesi için her türlü çabayı göstermeye de hazır olduklarını söylediler.



Editör: TE Bilişim