Niğde Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Olağan Genel Kurulu, Niğde Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Gençlik Meclisi Başkanlığına Recep Sami Şafak seçildi.

Kent yönetiminde ve gelişiminde sivil toplum kuruluşları ile çeşitli çalışma gruplarının da fikir, düşünce ve öneri olarak yer almasını sağlamak amacıyla kurulan Niğde Belediyesi Kent Konseyi’ne bağlı alt çalışma grupları da faaliyetlerini sürdürüyor. Kent Konseyi Gençlik Merkezi, Olağan Genel Kurulu’nu tamamladı. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, başkanlık seçimine tek listeyle gidildi. Recep Sami Şafak başkanlığındaki liste, geçerli oyların tamamını alarak Gençlik Meclisi’nin yönetimini oluşturdu.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı'na seçilen Recep Sami Şafak, Gençlik Meclisi olarak gençlerin topluma, bilime, kültüre, sanata ve spora dair gelişmelere yönelik etkinlikler ile aynı zamanda gençlerin dini ve ahlaki altyapısına katkıda bulunacak faaliyetlere katılımı gerçekleştirmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Genel Kurul toplantısına Konya Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta ile Niğde Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri katıldı. 


 
Editör: TE Bilişim