Niğde Belediye Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi aileler için iftar sofrası kuruldu. Ailece Kayseri'den Gazze'ye yürüyen aile Niğde Belediyesinin  iftar sofrasının konuğu oldu. 

 

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından Niğde Belediyesi Çorba Pınarı'nda düzenlenen iftar yemeğinde ihtiyaç sahibi aileler bir araya gelerek iftar yaptılar. Sosyal Belediyeciliğin gereğini sürdürerek vatandaşın yanında yer almaya devam eden Niğde Belediyesi vatandaşları iftar sofrasında buluşturdu. Paşa kapı caddesinde bulunan çorba pınarında gerçekleşen iftar sofrası için Paşa Kapı Caddesine de iftar masaları kuruldu. İftar programına katılan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak Ramazan ayını tebrik etti.

 

Çocukların ve vatandaşların yoğun ilgi ile karşıladığı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan istekleri üzerine onlarla fotoğraf çektirerek vatandaşlarla sohbet etti.

 

Ailece Gazze'ye yürüyorlar, Niğde'de Mola

 

Kayseri'den, İsrail'i protesto için Gazze yürüyüşüne başlayan Ali Tokluman ve ailesi de Niğde Belediyesi Çorba Pınarında düzenlenen iftar programına katılarak iftar yaptı.

 İHH Kayseri Şubesi İdare kurulu üyesi olan işadamı Ali Tokluman (45), İsrail'i protesto için bu sabah eşi ve 3 çocuğuyla yanında Gazze'ye yürüyüş başlattı. Ali Tokluman, eşi Fatma, çocukları Harun (20), Talha (19) ve Zeynep (18) ile israil’in Filistin’in Gazze şehrine düzenlediği askeri operasyonlara karşı tepki için yürüyüş yapan aile Niğde'de mola verdi. Niğde Belediyesi Çorba Pınarında düzenlenen iftar programına katılarak iftar yaptı.




Editör: TE Bilişim