Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri 5 Mayıs’ta yapılan genel kurulda yeni göreve gelen Türkiye Harp Malulü Gaziler şehit Dul ve Yetimleri Derneği genel Başkanı Mustafa Işık’ı genel merkezde ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette genel başkan ile yapılan ve yapılacak olan çalışmalarda neler yapılması gerektiğini ve şube başkanlarına bu çalışmalarda düşen görevlerin ne olacağı konusunda istişare ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız ; “ Çalışmalarımızın en çokta şehit Anne Babasının maaşlarının yükseltilmesi ve şehit çocuklarının tamamına hiç bir şart aranmaksızın iş verilmesini ve Terörle mücadelede yaralanan gazilerimize ikinci iş hakkının sağlanması,  Dernek şubelerinin güçlendirilmesi, şube olamayan illerde şubelerin açılması konularında çalışmalarımız hakkında bilgi alış verişi sağlandı. Genel başkan Mustafa Işık bu konular hakkında görüşmelerin yapıldığını ve sözlerin alındığını bizleri bilgilendirdi. Meclis açılmasından sonra gerekirse şube Başkanlarıyla birlikte bu çalışmaların hızlanacağı ve iktidar partisiyle görüşüleceği bilgisi verildi” dedi.

Daha sonra Genel Başkan Mustafa Işık  ziyaretten duyduğu memnuniyetini ve şube başkanı Ramazan Yıldız’a bir tablo hediye etti. En kısa zamanda tüm şubelerin gezilerek sıkıntıları giderilmeye çalışılacak dedi.
 
Editör: TE Bilişim