Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatın’da yaralanan Uzman Çavuş Kamil Yıldırım’ı ailesinin yanında ziyaret eden Bor Garnizon Komutanı İkbal Albay Sinan Şentürk gazilik rozetini taktı.

Bor Garnizon Komutanı İkbal Albay Sinan Şentürk; “Yüce milletimiz, vatanımızın bekası ve milletimizin huzuru için büyük fedakârlıklar gösteren kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmamış, bundan sonra da unutmayacaktır. Devletimiz ve TSK her zaman gazilerimizin ve şehit ailelerimizin yanındadır. Kamil gibi yüreği iman, vatan, bayrak ve millet sevgisiyle dolu olan evlatlarımız olduğu sürece birlik ve beraberliğimizi hiçbir güç bozamayacaktır. Aynı saldırıda vatan, bayrak ve değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Albay Şentürk; “Sizler memleketimizin güvenliği ve milletimizin bekası için şerefli ve onurlu hizmetlerde bulundunuz. Bundan dolayı sizlere ne yapsak azdır. Niğde ve Bor ilçesindeki bütün karakol kapılarının ardına kadar her zaman siz gazilerimize ve sizlerin ailelerine açık olduğunu asla unutmayın” diye konuştu.

Zeytin Dalı Harekatında gazi olan bir yıldır tedavi devam eden Gazi Kamil Yıldırım, “ vatanımızın bölünmez bütünlüğü için tekrar göreve çağırsalar gözümü kırpmadan yine aynı yere görevimin başına giderim” dedi.

Editör: TE Bilişim