Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

 

 

Kısa zaman önce oluşumunu tamamlayarak, bir çatı altında buluşan Gazeteciler ve Yazarlar, Vali Kılıç ve Başkan Akdoğan’a tanışma ziyaretinde  bulundu. 

 

 Başkan Şerife Türkeş Kanaatbilen, Başkan Vekili İskender Çetin, Başkan Yardımcıları Ahmet Öncü, İdris Yavuz, Genel Sekreter Necmi Pişkin, Mali Sekreter Fatih Kızılkaya ve Üye Hamza Tav’ın önderliğinde kurulan Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği ziyarette Vali Kılıç’a “Hoşgeldiniz” derken, aynı zamanda kendisinden de söz etti.  

 

                  

Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’nin birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla atılan bir adım olduğunu dile getiren Başkan Şerife Türkeş Kanaatbilen , “Hamle Gazetesi, Yeni Yıldız Gazetesi, Niğde Televizyonu, Bahar TV, Bor FM, Niğde FM, haber ajanslarının çalışanlarından oluşan kırk beş üye ile yola çıktık. Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’nin meslektaşlarımızla birlik ve beraberliği sağlamasını umut ediyoruz. Biz Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti yönetimi ve üyeleri olarak, bundan böyle kin, nefret ve kavgadan uzak,  Niğdelilerin her alanda başarılı olabilmesi, Niğde’mizin her alanda ön plana çıkabilmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” dedi.

 

Vali Kılıç ve Başkan Akdoğan yeni oluşumun Niğde’ye hayırlı olması temennilerinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi. 





Editör: TE Bilişim