Hayırlı işlerde ve güzel ahlakta öncü bir neslin yetişmesi için hizmet veren Furkan İlim ve Hizmet Derneği, Türkiye’nin birçok ilinde gerçekleştirilen konferans zincirlerine Niğde ile devam edecek.

Furkan İlim e Hizmet Derneği Niğde Şubesinden yapılan açıklama da;  
İslam ümmeti olarak geçmişte imanımızın gereğini yaptığımız dönemlerde hem İslam Âlemine hem de tüm dünyaya hak ve adaletle hükmeden bir medeniyete sahiptik. Ne zaman Kur’an’ın öğretilerinden ve davasından uzaklaştık, işte o zaman kan, zulüm ve gözyaşı coğrafyamızdan eksik olmadı. Furkan Derneği olarak, iman ve istikamet konularında bilmemiz gereken meseleleri öğrenmek ve yeniden dünyaya örnek olacak medeniyetimizin inşası için bu programı düzenliyoruz. 

         6 Aralık Cumartesi günü saat 18’de Seel Düğün Sarayında (eski terminal arkası) gerçekleştirilecek programımızda Türkiye kamuoyunun ve halkımızın yakından tanıdığı Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi konuşmacı olarak katılacaktır. Kur’an tilaveti, şiir, sinevizyon, ilahi ve ezgileriyle Grup Furkan’ın yer alacağı programımıza giriş ücretsiz olup bayanlara da yer ayrılmıştır. Bu vesile ile tüm halkımızı konferansımıza davet ediyoruz."denildi. 

Editör: TE Bilişim