Niğde Esnaf ve Sanatkârlar odası Birliğine kayıtlı Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanlığı olağan genel kurulu Murat Zeren Hizmet binasında gerçekleştirildi. Yapılan olağan genel kurulda mevcut Başkan Murat Yenel  karşısına rakip çıkmaması üzerine tek liste ile gidilen seçimde Yenel tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası’nın Olağan Kongresinde mevcut başkanın dışında başka aday olmaması üzerine tek liste ile gidilen seçimde Murat Yenel yeniden başkan seçilirken Kongrede ayrıca 6 yönetim kurulu üyesi ve 3 denetim kurulu üyesi seçildi.

Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurulda dilek ve temenniler kısmında konuşan Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Murat Yenel; “ 2022 yılının ülkemize, ilimize, esnafımıza ve teşkilatımıza hayırlar getirmesini temenni ederim.  Pazar günü işlerinizi bırakarak bizlere destek olmak için buraya kadar gelen siz değerli esnaf kardeşlerime teşekkür ederim. Karşımıza rakip olmamasına rağmen bizleri genel kurulda yalnız bırakmayıp buraya gelip bizlere destek olduğunuzdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanlığı yönetim kurulu listesi ise şu şekilde;

Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Murat Yenel

Yönetim Kurulu Asil Üyeler;  Nedim Yıldırım, Sercan Demiröz, Mustafa Kaymak, Mustafa Kızıltan, Taner Sürgit, Adem Aybar.  Yönetim Kurulu Yedek Üyeler, Mustafa Özdoğan, Savaş Neğiş, Sezai Kılıç, Sefa Koyuncu, Yasin Özel, Osman Erbaş, Ahmet Ertaş.  Denetim Kurulu Asil Üyeler, Erdal Tangüner, Erdi Erkut, Fahrettin Koyuncu.  Denetim Kurulu Yedek Üyeler, Ömer Ertuğrul, Salih Baydur, Ertan Doğan seçildi.

2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor

Editör: TE Bilişim