Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde  Final sınavlarına giren öğrenciler  için, Üniversite  Merkez Yerleşke Sabiha Şahenk Kütüphanesi önünde Niğde Belediyesinin katkılarıyla çorba ikramı devam ediyor. Son olarak çorba ikramına, Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de katılarak, öğrencilere çorba ikramında bulundular ve bir süre sohbet ettiler.

Başkan Özdemir; 100 Yılın Projesinde çalışmalar devam ediyor Başkan Özdemir; 100 Yılın Projesinde çalışmalar devam ediyor

Çorba ikramının ardından açıklamalarda bulunan Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi olarak final sınavlarına giren öğrencilere her zaman destek olan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e gösterdiği ilgi ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise güzel bir ortamda öğrencilerle bir arada olmanın kendileri için çok değerli olduğunu aktararak öğrencilere sağlanan bu güzel ortam ve imkanlar dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim