Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, şehir genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İnsan odaklı hizmet anlayışı ile çalışma gayreti içerisinde olan Başkan Özdemir Fertek Mahallesinde yapılması gereken öncelikli hizmetlerin programlı bir şekilde yapılması talimatı vererek, mahalle sakinlerinin önemli ihtiyaçları arasında yer alan kanalizasyon hattı çalışmalarını başlattı.

Fertek Mahallesi genelinde kanalizasyon hattı bulunmayan yerlerde yapılan fosseptik çukurlarının verdiği rahatsızlığı önlemek adına çalışma başlatan Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri mahallede tespit ettiği ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yeni hatlar oluşturmaya devam ediyor.

Yapılan çalışmalar sayesinde altyapı bulunmayan yerlerde, kötü koku ve taşma gibi sorunların önüne geçildiğini belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Şehir genelinde alt yapının sorunsuz hale gelmesi için kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında yapılan yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Yerel seçimlerle birlikte Niğde Belediyesine bağlanan Fertek Mahallemizde de ihtiyaç olan alt yapı çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin fosseptik sorununu çözmek, oluşan kötü kokuların önüne geçmek adına kanalizasyon çalışmalarımızı gerçekleştiriyor ve hemşehrilerimizin sağlığını ilgilendiren ve faydasına olan hizmetlerimize öncelik vererek, bir an önce hayata geçmesini sağlıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim