Ak Parti Gençlik Kolları Niğde İl Başkanı Fatih Emre Esen 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.
 
Esen mesajında şu görüşlere yer verdi.
 
 
Millet olarak milli iradenin hayat bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 91. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Milletimizin çelikleşmiş iradesinin, mücadele azminin, özgürlük tutkusunun ifadesi olan Meclisimizin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi, bizim için çok önemli bir dönüm noktasıdır.

Toprakları işgale uğramış, esarete mahkum edilmek istenen Milletimizin yokluklar içerisinde var ettiği Meclisimiz, mili iradenin kalbinin attığı yer olmuştur.

Büyük Önder Atatürk'ün "en büyük eserim" diye övdüğü Meclisimizin açıldığı bu anlamlı gün, milletimizin kendi kaderine hakim olmak için başlattığı büyük ve onurlu yürüyüşün en önemli adımıdır.

Çocuklara armağan edilen ve tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan güçlü inancın ifadesidir.

Çocuklar sevgiyle büyüyen çiçeklerdir. Çocukların gülen yüzleri, sevinç içerisinde parlayan gözleri ve her zaman sevgiye gereksinim duyan sıcacık yürekleri, toplumun ortak umudunu yansıtmaktadır.

Türk Milleti'nin aydınlık yarınlarını müjdeleyen çocuklarımızın, güzel bir ortamda sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmeleri ve hiçbir sıkıntı çekmeden hayatlarını sürdürmeleri en büyük arzumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi en derin saygı ve rahmetle anıyorum.
 
Bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm milletimizin bayramlarını en içten duygularla kutluyor, sevgilerimi sunuyorum.
 

Editör: TE Bilişim