Belediye Başkanı Akdoğan Ziyaretlerine Derneklerle Devam Ediyor

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan toplumun her kesimine ulaşabilmek ve vatandaşın isteklerini dinleyebilmek için ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Niğde'nin geleceğe taşınmasında atılacak adımların birlik ve beraberlik çerçevesinde atılması gerekliliğini belirterek ziyaretlerini sürdüren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Orhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Sazlıcalılar Derneğini, Çamardılılar Kültür ve Kalkındırma Derneğini, Elmalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Çınarlılar Köyü Dayanışma Derneğini ve Murtaza Köyü Kalkınma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek dernek yönetimi ve köylülerle bir araya geldi.

 

Niğde için her kesime ulaşmanın gayreti içerisinde ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretlerinde vatandaşların isteklerini de dinliyor.

 

Niğde için birlik ve beraberlik

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Sadece vatandaşları seçimden önce hatırlayan değil seçimden sonra da her zaman hatırlayan bir Belediye Başkanı olmak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ziyarette bulunarak toplumumuzun  farklı katmanlarına ulaşıyoruz. Bu güne kadar gerek siyasi gerekse sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek isteklerini dinleyerek belediye hizmetlerini anlatarak hizmetlerimiz ve Niğde için yapılabilecek projeler hakkında fikirlerini aldık. Bundan sonra da ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde Belediyemize olan talepleri dinliyoruz. Niğde'mizi birlikte yönetmenin gayreti içerisinde sürdürdüğümüz ziyaretlerimizde ortak kararlar alarak şehrimizi emin adımlarla ileriye taşımanın gayreti içerisindeyiz. Bundan sonraki süreçte Niğde için birlik ve beraberliği sağlayarak hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz ve şehrimizi birlikte yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

 

Akdoğan; Şehrimizi Birlikte Yönetiyoruz

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretlerini gerçekleştirerek istekleri dinlemeye devam ediyor.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretlerini sürdürerek Sivil Toplum Kuruluşlarının Niğde için düşüncelerini dinlemeye devam ediyor. Toplumun farklı kesimleriyle istişare içerisinde çalışmaları sürdürmek ve daha sağlam adımlarla Niğde'yi ileriye taşıyabilmek için ziyaretlerde bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hep birlikte Niğde için çalışılması gerektiğini vurguladı.

 

Editör: TE Bilişim