10 -16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Engelliler Haftası”, her günü dolu etkinliklerle bu günden itibaren kutlanacak.

10 Mayıs 2016 Salı günü saat 10.00 da İmam Hatip Meydanından başlayıp Kent Meydanında son bulacak yürüyüşle başlayacak olan Hafta, aynı gün Folklor ve Etkinliklere sahne olurken, İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulunun hazırlayacağı sergisiyle halkla buluşacak

11 Mayıs 2016 Çarşamba günü 5 Şubat Kapalı Spor Salonunda saat 10.00 da Kamu okullarıyla beraber Özel Rehabilitasyon merkezlerinin de katılacağı şenlik ve gösteriler yapılacak.

12 Mayıs 2016 Perşembe günü 5 Şubat Stadı Suni Çim Sahasında sportif etkinlikler Niğde deki kurum ve merkezlerin katılımıyla, halkımızla beraber gerçekleştirilecek.

13 Mayıs Cuma günü Niğde Kültür Merkezinde Emin – Emine Teoman Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Güzel Sanatlar Lisesi İşbirliği ile hazırlanan programın sunumu sahnelenecek.

16 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00 da Kent Meydanında Emin –Emine Teoman Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Fertek Özel Eğitim Merkezinin hazırladıkları sergi faaliyeti ortaya konacak.

Her günü dolu dolu olan şenlik ve faaliyetlere tüm Niğde halkı davet edilirken, Engelli kardeşlerimizle işbirliği içerisinde Engelliler Haftasının hak ettiği kutlama programına olan ilginin, ortak birlikteliği pekiştireceğinin altıda özellikle çizilecek.


Editör: TE Bilişim