AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’in çalışmaları , vatandaş tarafından taktir topluyor.

31 Mart 2019 Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Niğde’nin her kesimi ile buluşan Özdemir, gece geç saatlere kadar vatandaşlar ile buluşuyor.
Özdemir, Niğde’ye hakettiği hizmeti verebilmek adına yola çıktıklarını ve güzel projeler hazırladıklarını, bunları önümüzdeki günlerde paylaşacaklarını belirtti. Özdemir, "Bismillah diyerek yola koyuluyoruz. İlimizin her kesimi ile buluşuyoruz. Evlere misafir oluyor, hastalarımızı ziyaret ediyor, çocuklarla faaliyetlere katılıyor, onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Niğde’yi daha ileriye taşıyabilmek için ‘ben’ değil ‘biz’ olgusu ile hareket ediyoruz. İnsan ve çevre odaklı bir Belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz.  Çıktığımız bu yolda Rabbim bizi utandırmasın’’ dedi.

Vatandaşlar Ak Parti Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’in projelerinin insan odakları olmasından dolayı memnun olurken, Belediye’de yapacağı hizmete güvendiklerini bu yüzden destekleyeceklerini ifade ediyor.

Kentin huzurunun, daha yaşanabilir hale gelmesinin her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Özdemir, seçim sürecinde kendisine gelecek her türlü öneriye açık olduğunu belirtti.
 
 
 
Editör: TE Bilişim