Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

18 Mart, bir milletin kalbinde taşıdığı imanın, inancın nasıl zafere dönüştüğünün göstergesidir diyen Özdemir şunları dile getirdi:
‘’Çanakkale, tarihimizde yer almış bir hatıra değil , geleceğimizi inşa etme yolunda ilham aldığımız bir kaynaktır. Çanakkale, tarihten silinmek istenen bir milletin neler yapabileceğinin göstergesiydi. Bütün imkansızlıklara rağmen, teknolojik gücü daha fazla olan düşman ordularına karşı canla başla mücadele edip destan yazdıran bir tarihin adıdır Çanakkale’’

Çanakkale gücün değil, samimiyet ve inancın neler yapabileceğinin göstergesidir diyen Özdemir mesajına şöyle devam etti:

‘’Çanakkale bize birçok ibretlik dersler veriyor. Topu, tüfeği, silahı, yani teknolojik gücü ne kadar büyük olursa olsun, inanan, Allah’a dayanan bir toplumu hiç kimsenin mağlup edemeyeceğinin göstergesidir. 18 Mart’ta tarihimizin en büyük zaferini kazanan ecdadımız bize Cennet gibi bir vatanda özgürce yaşamanın kapılarını açtılar. Bize emanet ettikleri bu toprakları koruyacak, hiçbir oyunun kurbanı etmeyeceğiz. Ak Parti olarak, ülkemizi daha ileriye taşıyacak, ülkemizi dünyada güçlü ülkeler konumuna getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum’’ dedi.




Editör: TE Bilişim