Bor İlçesinde uzun süre  İlçe Emniyet Müdürlüğü yapan ve ardından Niğde Emniyet Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç  2013 atama döneminde Niğde PMYO Müdürlüğüne Öğretmen Müdür olarak atandı. 



Bor İlçemizde ve Niğde Emniyet Müdürlüğünde görev yapan samimi, babacan tavırları ile  herkes tarafından sevilen Niğde Emniyet Müdür Yardımcısı , 2. Sınıf Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç 2013 yılı atama döneminde yine Niğde'de kaldı. 


Niğde Polis Meslek Yüksek Okuluna Öğretmen Müdür olarak atanan Köroğlu Kıraç bundan böyle Niğde PMYO 'da öğrencilere ders verecek. 



Niğde Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Amir ve Müdür sınıfında bulunan 4 kişinin daha 2013 atama döneminde süresi dolduğu için tayini çıktı. 


Evrak Arşiv Şube Müdürü, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Aşkın Söğüt, Gaziantep'e , Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli Gökhan Emre Muş Emniyet Müdürlüğüne, Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten Emniyet Amiri Fatih Kılıç Aksaray Emniyet Müdürlüğüne, Bölge Trafik İstasyon Şube Müdürlüğü'nde görevli Nurettin Öner ise Erzurum Emniyet Müdürlüne atandı. 



Diğer yandan Niğde Emniyet Müdürlüğünde çeşitli şubelerde Şube Müdürü olarak görev yapan ve 2. Sınıf Rütbesine 1 Temmuz itibari ile hak kazanan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Uçaroğlu ise Niğde Emniyet Müdür Yardımcısı olarak Niğde'de görevini sürdürecek. 




Editör: TE Bilişim