İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Niğde’de 'huzurlu mahalle' toplantılarının ikincisinin Kale ve Alaaddin mahallesi sakinleri ile mahalle toplantısı yaparak mahalle muhtarlarından ve sakinlerinin istek talep ve sorunlarını birebir dinleyerek ekip amirlerine gereğinin yapılması için emir verdi.

Emniyet Müdürü Cebeloğlu, mahalle ile ilgili suç istatistiki bilgileri sakinlerle paylaştı. Mahalle sakinleri ise mahallede asayiş olaylarının engellenmesinden dolayı Emniyet Müdürü ve polis teşkilatına teşekkür etti. Emniyet Müdürü Cebeloğlu, mahallelerde bekçilerin rutin görevlerinin devam ettiğini belirterek, ek tedbirlerle mahallelerde huzuru sağlayacaklarını söyledi.

Kale çevresinde yaşayan vatandaşlar il emniyet müdürü salim Cebeloğlu’na çevrelerinde bulunan metruk binalarda gerekli önlemlerin alınmasını istediler. Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ise ek tedbirlerle mahallelerde huzuru sağlayacaklarını belirtirken 2018 yılına göre 2019 yılında alınan tedbirler kapsamında suç işleme oranında azalmaların meydana geldiğini söyledi.

Amaçlarının bütün mahallelerde huzuru ve güveni sağlamak olduğunu aktaran Cebeloğlu, aile içi şiddet ve benzeri konularda eğitim toplantıları yapabileceklerini söyledi. Cebeloğlu'nun konuşmasının ardından Kale Mahallesi muhtarı Yusuf Efe Er, Alaaddin Mahallesi muhtarı Yılmaz Adıgüzel, mahallelerine ilişkin sorunları anlattı.

Editör: TE Bilişim