Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle “Bu Vatan için Çanakkale’de canlarını veren aziz şehitlerimiz anısına haydi Niğde! İnsanımız için sürekli kan bağışçısı olmaya” kampanyası düzenleniyor.


Niğde Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada;  Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle “Bu Vatan için Çanakkale’de canlarını veren aziz şehitlerimiz anısına haydi Niğde! İnsanımız için sürekli kan bağışçısı olmaya” kampanyasıyla  kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğu konusunda farkındalık uyandırmaktır.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü olarak, bağışlanan her kanın kurtarılan 3 can demek olduğunu unutmayan ve küçük bahanelerin büyük iyiliklere engel olmasına izin vermeyen tüm gönüllülerimizle, 06-10 Nisan 2015 tarihlerinde gün boyu Niğde Belediyesi önüne kurulacak olan kan bağışı kampanyamıza desteklerini bekliyoruz.

Tüm toplumu kucaklayan ve tüm toplumun kucakladığı, ulusal ve uluslararası düzeyde saygınlığını ve hizmet kalitesini sürekli geliştiren bir insani yardım kuruluşu olan Türk Kızılayı’nın faaliyetlerine desteklerimiz devam edecektir"denildi 


Editör: TE Bilişim