Elele derneği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne atanan Selami Kılıçel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Elele derneği başkanı Yusuf Güleç ve yönetimi ile birlikte İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne atanan Selami Kılıçer'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Elele derneği başkanı Yusuf Güleç yaptığı açıklamada, "Selami Kılıçer Beyin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne atanması biz Niğdeliler son derece mutlu etmiştir. Daha önceden çok önemli görevlerde bulunan ve Bu görevlerde çok Başarılı olan ve bu görevini de layıkıyla yapacağından eminiz. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun der , başarılarının devamını diliyoruz dedi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne atanan Selami Kılıçer yaptığı açıklamada, " Niğde Elele derneği başkanı Yusuf Güleç ve yönetimi bizleri ziyaret etmesinden son derece mutlu olduk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum . Ben bu makamı halkıma hizmet aracı olarak gördüğüm için buradan hemşerilerimize en güzel hizmetleri yapacağımdan emin olun, Allah rızası için görevimi en iyi şekilde ,tarafsız ve adil olarak yapacağımdan emin olabilirsiniz. Niğdeli hemşerilerime selam ve saygılarımı sunarım” dedi.

Editör: TE Bilişim