Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına bağlı,  Niğde Elektrikçiler, Fotoğrafçılar, Radyo Tv. Tamircileri Odası hakkında sitemizde de yayınlanan haber ile bu gün NESOB Başkanı Fahri Eker’den bir açıklama gelmişti.

 

Yine bu haberimiz ile ilgili Niğde Elektrikçiler, Fotoğrafçılar, Radyo Tv. Tamircileri Odası Başkanı Ümit Yörükoğlu bir açıklama gönderdi.

 

Bu açıklamaların ardından, Oda’nın iyi yönetilmediğini iddia eden Ali Çayır Oda Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.


Oda’nın artık iyi yönetilemediğini ve değersizleştirildiğini iddia ederek, bu sebeple Olağan Üstü seçime gidildiğini belirten Ali Çayır, Olağan Üstü seçimde Başkan Adayı olduğunu açıkladı.


350, üyesi olan odaya, bu güne kadar düşen yönetim tarafından zerre katkı sağlanmadığı için odanın bu gün başkansız kaldığını iddia eden Çayır, Odanın yetkililer tarafından kayyuma teslim edilmesinin büyük bir utanç olduğunu söyleyerek, “Düşünsenize kendi kendine yetebilecek bir kurum nasıl olurda yönetimsiz kalır. İşte tam bu noktada biz odaya üye esnaf kardeşlerimiz ile birlikte odamıza kaybettiği itibarı kazandırmak istiyoruz” dedi.

NEDEN ADAY OLDUM

Neden aday olduğunu açıklayan Çayır, “ Bizim çabalarımızla kurulan bu oda bir yöneticinin inisiyatifinde yok edilemez... Kayyuma teslim edilerek küçük düşürülemez. Yıllardır kiracı olan odamıza kendine ait bir mülk edindirmek için adayım. Masraflarını rahatça karşılayabilecek duruma gelebilecek bir oda için adayım. Aybaşı geldiğinde çalışandan ve diğer giderlerden önce kendi maaşının peşinde koşan şahıslara yeniden teslim etmemek için adayım. Her şeyin şeffaf olduğu bir yönetim ve oda için adayım... Bir takım kişisel planların yapıldığı bir yer değil, esnaf için proje üreten daha güçlü bir oda için başkanlığa adayım. Seçim zamanlarında esnafı hatırlayan oda başkanı değil her zaman odayı çalıştırabilecek bir oda için adayım” dedi.

KONU İLE İLGİLİ HABERLERİMİZ İÇİN TIKLAYIN

Niğde'de ilk... Esnaf Odası kayyuma teslim edildi

NESOB’dan Elektrikçiler Odası Açıklaması


Elektrik ve Elektronik Odası eski Başkanı Yörükoğlu'nun açıklaması

Elektrik-Elektronikçiler Odasına Ali Çayır aday


Ali Çayır; Yalancının mumu yatsıya kadar


Editör: TE Bilişim