Son yıllardaki başarıları ile adından söz ettiren ve sınavlarda üstün başarı yakalayan Niğde’nin Çamardı ilçesi bu yıl da başarı çıtasını yükseltti. İlçenin bütün okullarının akıllı tahta ile donatıldığını söyleyen Kaymakam Mehmet Fevzi Dönmez, bu başarının tesadüfi olmadığını vurgulayarak ekip çalışması ile bu başarının elde edildiğini söyledi.


Eğitim-Bir-Sen Niğde Şubesi yönetimi adına Şube Sekreteri Vehbi Yurteri ve Teşkilatlanma Sekreteri Hasan Orhan, Çamardı Kaymakam Mehmet Fevzi Dönmez’i makamında ziyaret ederek, başarılarından dolayı kutladı. 

Ziyaretlerinden dolayı sendika yönetimine teşekkür eden Çamardı Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, amaçlarının ilçedeki eğitim seviyesini yükseltmek ve sınavlarda başarılı olan öğrencilerin sayısını artırmak olduğunu söyledi.

 

İlçenin bütün okullarının akıllı tahta ile donatıldığını vurgulayan Kaymakam Dönmez, üç yıl önce başlanan Çamardı’nda Başarıyı Artırma Projesinin meyvelerinin en iyi şekilde aldıklarını belirterek; “Bu başarı bir tesadüf değildir. Veli, öğretmen, öğrenci işbirliği ve eğitimin her kademesindeki fedakâr arkadaşlarımızla yaptığımız ekip çalışmasının sonucudur. Bu ekiple çalışmaktan dolayı mutluyum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Sendika Yönetimi de eğitimde başarıyı artıran herkesin yanında olduklarını belirterek, öğretmen ve öğrencilerin motivasyonların artıran Kaymakam Dönmez’e sendika olarak başarılar diledi.



Editör: TE Bilişim