Durak Grup çalışanlarına verdiği değeri her alanda göstermeye devam ediyor.

Firma çalışanları ve çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında   düzenlenmiş olan “Çocuk Şenliği”nde aileler ile bir araya geldi.

Çocukların eğlenceli bir gün geçirmesi için hazırlanan şenliğe Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir eşi Duygu Özdemir ile birlikte katılım gerçekleştirdi.


Niğde’de ilk defa Durak Grup tarafından gerçekleştirilen şenlikte çocuklar anneleri ve babalarının çalıştığı Durak Plastik Fabrikasında ağırlandı. Şenlik etkinliği kapsamında  öncelikle çocuklar için çeşitli oyunlar düzenlendi. Bu dönemde untulmaya yüz tutmuş  oyunlardan olan çuval yarışında çok eğlenceli sahneler yaşandı.Yumurta taşıma, sandalye  kapmaca gibi oyunlarla çocukların hatıralarında tatlı bir anı bırakıldı. Ardından çocuklara fabrika içi  gezdirilerek anne ve babalarının çalışma ortamı tanıtıldı.

Durak Grup yönetim   kurulu başkanı Hüseyin Durak düzenlenen etkinliğin firma ile çalışanın bağının  güçlendirildiği bu mutlu günde çocukların yüzünün gülmesinin herşeyden önemli olduğunu  ve Durak Grup Ailesi olarak düzenlenen organizasyonun geleneksel hale getirilmesini   istediklerini belirtti.






 
Editör: TE Bilişim