Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, engelli vatandaşın tekerlekli sandalye talebine jet hızıyla karşılık verdi. Dün saat 15.00'de Başkan Faruk Akdoğan'dan akülü tekerlekli sandalye talep eden engelli vatandaşın isteği bugün saat 11.00'de yerine getirildi. Başkan Akdoğan, engelli 3 vatandaşa 2'si akülü olmak üzere 3 adet tekerlekli sandalye verdi.

Niğde Belediyesi, sosyal belediyecilikteki atılımını her geçen gün artırıyor. Geçtiğimiz aylarda onlarca engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, dün 3 vatandaşın daha bu konuyla ilgili talebini yerine getirdi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, biri öğrenci 3 engelli vatandaşa 2'si akülü olmak üzere 3 tekerlekli sandalye verdi.

Vatandaşların hangi alanda ne ihtiyacı olursa olsun Niğde Belediyesi olarak bu ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösterdiklerini anlatan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Sosyal yardım alanında Niğde Belediyesi olarak bizde yok yok. Niğde Belediyesi olarak yardım ve desteklerimizi her geçen gün artırarak devam ettiriyoruz" dedi.

DÜN TALEP ETTİ BUGÜN TEKERLEKLİ SANDALYESİNE KAVUŞTU

Geçmiş dönemlerde tekerlekli sandalye talebinde bulunan engelli vatandaşların bu taleplerinin   1-2 sene içinde ancak yerine getirilebildiğini anımsatan Başkan Akdoğan, "Dün saat 15.00 sıralarında bir vatandaşımız bize tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Aradan 24 saat geçmeden bugün ihtiyacı olan kardeşimize sürpriz yaptık ve tekerlekli sandalyesini takdim ettik" diye konuştu.

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZLE AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK

Niğde Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi sosyal alanda da vatandaşların yanında olduklarını belirten Akdoğan, "Biz hemşehrilerimizin emrindeyiz. Onların emrinde olmaya devam edeceğiz. Tekerlekli sandalyesini alan hemşehrilerimize kazasız belasız günler diliyorum. Tüm engelliler bizim kardeşimizdir. Bizim onlardan, onların da bizden ayrısı gayrısı yok. Onları her şekilde bağrımıza basıyoruz" şeklinde konuştu.

"ALLAH RAZI OLSUN"

Tekerlekli sandalyelerine kavuşan vatandaşlar ise, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başta olmak üzere  tüm ilgililere teşekkür ederek, " Niğde Belediyesi, bizlerin bir dediğini iki etmiyor. Allah hepinizden razı olsun" dediler.

 

Editör: TE Bilişim