Geçmişte Niğde bürokratları ile övünürdü. Son yıllarda epey bu konuda epey kan kaybedildi ama sitemizde den de takip ediyorsunuz. Niğdeliler yavaş yavaş olması gereken yerlere geliyorlar. Bu konuda milletvekillerimizin çalışmalarını biliyor ve bu konuyu önemsiyoruz.

 

Hemşerimiz Doğan  Akdoğan Ankara Halk Sağlığı Müdürü oldu

 

2007 yılından beri Ankara Gazi Mustafa  Kemal Devlet Hastanesi başhekimliği görevini başarıyla sürdüren hemşerimiz Dr. Doğan Akdoğan, bugün yayınlanan kararname ile Ankara İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne atandı.

 

 Yeni görevine atanmasından dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Akdoğan, Niğdeli hemşerilerine Ankara’da daha verimli hizmet etmek yönünde çabalarının süreceğini kaydetti.

Dr. Doğan AKDOĞAN’ın özgeçmişi şöyle: 1964 Niğde’de doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Niğde’de yaptı. 1983 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp fakültesine başladı. 1989 yılında tıp eğitimini tamamlayarak Kahramanmaraş Afşin Devlet Hastanesinde acil servis hekimi olarak göreve başladı. 1995 yılında Niğde’de hekimlik hayatı devam etti sağlık müdür yardımcılığı görevini yürüttü. 1997 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesinde mikrobiyoloji ve klinik mikrobiyoloji anabilim dalında ihtisasa başladı. 2000 yılında uzmanlığını tamamlayarak Niğde Devlet Hastanesine tayin oldu. Burada laboratuar şefliği ve başhekim yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2003 yılında Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde başhekim yardımcılığına atandı. 2007 yılında Ankara Gazi M. Kemal Devlet Hastanesi başhekimliği görevine başladı. 26 Mart tarihinde 2012 yılında Ankara Halk Sağlığı il müdürü oldu. Resmi görevler dışında Niğde’de birçok hizmet alanlarının oluşturulmasına öncülük etti. Şifa polikliniği, Özel Hacettepe Tıp merkezi, Niğmar görüntüleme merkezi bunlardan bazılarıdır.

 

Editör: TE Bilişim