Devlet Bahçeli üst geçidinin yaya geçitlerindeki güvenlik önlemleri ve diğer detaylarla ilgili Devlet Demir Yolları ve Niğde Belediyesi’nin iş birliği ile gerekli çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.

Niğde için büyük önem arz eden, birçok kazanın yaşandığı ve Niğde'nin kanayan yaralarından olan ‘Devlet Bahçeli Çevre Yolu Üst Geçit’ çalışmalarının çok kısa bir zaman sonra vatandaşlarımızın hizmetine açılacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Özdemir; Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projeleri bir bir gerçekleştiriyoruz. Burada yayalarımızın güvenliği için gerekli önlemleri alıyoruz. Güvenlik kameraları ve yaya çizgileri ile burası modern bir üstgeçit olacak. Vatandaşlarımızın güvenliği bizim için her şeyden daha önemlidir. İnşallah bu üst geçidimiz de çok kısa bir zaman sonra halkımızın hizmetine en güvenli şekilde açılacak. Bizlere bu projelerde destek veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma Bakanımıza, Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü'ne, Milletvekillerimize ve Niğde Valimize teşekkür ediyorum. Niğde için her zaman durmak yok yola devam diyoruz. Allah’ın izniyle hep birlikte el ele verip şehrimize daha güzel projeleri kazandıracağız” dedi.

Şehit Eşini, Son Yolculuğuna Kucağında 1 Yaşındaki Kızıyla Uğurladı Şehit Eşini, Son Yolculuğuna Kucağında 1 Yaşındaki Kızıyla Uğurladı

Editör: TE Bilişim