Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan’ı ziyaret etti.

Ankara Hak-İş Konfederasyonu Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, Niğde il başkanlığının sendikal faaliyetleri hakkında Genel Başkan Mahmut Arslan’a bilgi verdi.

Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu; “Görev tarafıma tevdi edildiği günden beri sendikal anlamada Sayın Genel Başkanımızın her zaman ifade ettiği konuları hassasiyetle yerine getirme çabasında olduk. Bu kapsamda 6 aylık kısa bir süre içerisinde ulaştığımız ve üye kayıtlarını tamamladığımız otuzun üstünde ki işyeri sayımız artarak devam etmektedir. Bu kapsamda yapılan çalışmalarımız doğrultusunda Niğde’de yetki aldığımız kurumlarımız ile de sözleşme görüşmelerine başlamış bulunmaktayız. Sendikamızın önce insan önce emek sloganında ortaya koyduğu hassasiyetimiz insanımızdır, işçinin emeğidir. Makamında bizi kabul buyuran Sayın Genel Başkanıma teşekkür ediyor. Vermiş olduğu bu kutsal mücadelede Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim