Kredi Yurtlar kurumunda çalışan işçileri ziyaret eden HAK-İŞ Konfederasyonu Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu; "Salgın ile mücadelede, yurt dışından gelen vatandaşlarımızın öğrenci yurtlarında 14 gün boyunca izole edilmesi sürecinde canla başla hizmet eden KYK çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Gökhan Demircioğlu; "KYK çalışanlarımızı ziyaret ederek isteklerini, temennilerini, şikayetlerini dinledik. Niğde Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde yer alan Kredi ve Yurt Kurumunda, değişik iş kollarında çalışan emekçi kardeşlerimiz, iş kollarına göre Konfederasyonumuza bağlı HİZMET-İŞ, ÖZGÜVEN-SEN, ENERJİ-İŞ sendikalarımız da örgütlü olduğu gibi, konaklama iş kolunda çalışan işçi kardeşlerimizin de OLEYİS sendikamız bünyesi altında örgütlenmesi için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

HAK-İŞ Konfederasyonu Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu; "73 yıldır Türk Turizmi ve hizmet sektöründeki emekçiler için dün olduğu gibi gelecekte de sorun çözme yaklaşımını içeren bir vizyon ve misyon üstenen OLEYİS sendikası kendi iş kolunda sorumlu, ilkeli, tutarlı sendikacılık anlayışımızdan asla taviz vermediğini çalışan emekçilere anlattık, sorularını cevapladık. Konfederasyonumuz HAK-İŞ'e bağlı sendikalarımızın üyelerininde olduğu ziyaretlerimizde belirttiğimiz gibi konaklama iş kolundaki üyelerimizle uzun uzun sohbetler ettik, çalışma hayatındaki kendi iş koluna ilişkin sorunlara çözüm önerileri olan OLEYİS'e üye olmaya davet ediyoruz.

Editör: TE Bilişim