Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri Türkiye Harp malulü gaziler şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesini ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Başsavcı Önder Yeniçeri , “Şehitlerimiz ve gazilerimiz, üzerinde yaşadığımız şu kutsal vatan toprakları için en önemli varlıkları olan canlarını ve sağlıklarını ortaya koyan müstesna insanlardır. Kendilerine şükran ve minnetlerimi arz ediyorum. Tüm devlet kurumları gibi biz de yasal mevzuat çerçevesinde kendilerine her türlü maddi ve manevi yardımda bulunmaya hazırız.” diyerek sohbete katılan gazi ve şehit yakınlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Türkiye Harp malulü gaziler şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız ise ziyaretten çok memnun olduklarını, aralarında Cumhuriyet Başsavcısı'nı görmekten çok mutlu olduklarını, tüm gazi ve şehit yakınları olarak şükranlarını sunduklarını dile getirdi. Daha sonra şube başkanı Ramazan Yıldız tarafından gazi ve şehit yakınlarına göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı Cumhuriyet başsavcısı Öder Yeniçeri için dernek plaketini takdim etti ve teşekkür ederek dernek binasından ayrıldı.

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir: “Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Önder Yeniçeri Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimize iadeyi ziyaret yapmıştır. Sayın Başsavcımıza nazik ziyaretlerinden dolayı tüm ailelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim