Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde için ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Niğde'yi her geçen gün bir adım daha ileri taşımanın düşüncesi ve gayreti içerisinde özverili çalışmalarını sürdüren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da Niğde için yapılacak ve yapılabilecek hizmetler için toplumun farklı katmanları ve vatandaşlarla istişare içerisinde çalışmalarına devam ediyor.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretleri kapsamında Niğde Muhasebeciler Odasını, İnşaat Mühendisleri Odasını, Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odasını ve Elektrik Mühendisleri Odasını ziyaret ederek oda başkanları ile istişare ziyaretlerini gerçekleştirdi.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Aldığımız karar doğrultusunda tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızı gezerek onların dertlerini dinlemek, bir başka taraftan da Belediyemizin hizmetlerinden memnuniyet ya da memnun olmadığımız tarafları noktalar varsa bunların da dile getirilmesi ve Niğde için herkesin kafasında bir proje olabilir. Bu düşünceler arasında çok orijinal düşünceler de olabilir. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve insanımızın ve siyasi partileri bir bütün olarak düşünüyoruz.  İlimizdeki seçilmişleri de Belediyemize şöyle bir hizmeti de Niğde'ye yaparsanız, getirirseniz şehrimiz için iyi olur şeklindeki düşünce ve tekliflere açığız. Amacımız şehrimizi daha iyi geliştirmek ve güzelleştirmek. Bir adım daha ileri götürmek. Bu çerçevede ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimiz tamamlandıktan sonra oda başkanlarımızla birlikte bir değerlendirme, istişare ve koordinasyon toplantısı yapacağız. Her yılın Kasım ayında tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret edeceğiz. Yani biz seçimden önce geldiğimiz gibi seçimden sonra da Sivil Toplum Kuruluşlarımızı 5 yılda en az beş kez ziyaret etmiş dinlemiş olmayı hedefliyoruz. Sıkıntılar varsa bunları öğreneceğiz. Sonuçta bunlar beraberinde birlikte yönetimi yani katılımcı ve çoğulcu yönetimi getirmiş olacak. Bizim yaptığımız işler de, aldığımız kararlarda Sivil Toplum Kuruluşlarımızın da desteğini arkamıza alarak yaptığımızda ayaklarımız yere sağlam basar ve yanılma payımız da azalır" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim