Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, iş ortakları için Niğde’de bir iftar yemeği düzenledi.



Çimsa’nın Geleneksel İftar Yemeği’ne bu yıl, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Özkan, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, Niğde Halk Eğitim Merkezi Kurum Müdürü Mehmet Altunok ile Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay ve Çimsa’nın üst düzey yöneticileri katıldı. Çimsa’nın iş ortaklarının da yoğun katılımıyla gerçekleşen iftarda davetliler, tasavvuf müziği eşliğinde oruçlarını açtılar.

İftar yemeğinin ev sahipliğini üstlenen Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, tüm konuklara hayırlı bir Ramazan ayı diledi. Ramazan’ın paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlattığını vurgulayan Özhatay, “Mübarek Ramazan ayı bereket, kardeşlik ve aile olmanın önemini hatırlatır. Ramazan sofraları etrafında her zaman tüm aile bir araya gelir. Biz de Çimsa Ailesi olarak, değerli konuklarımız ve iş ortaklarımızla Ramazanın paylaşımcı ve birleştirici yönünü yansıtan bu sofrada buluşmuş olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Özhatay: “Çimsa, Türkiye ve dünyadaki konumunu inovasyonla güçlendiriyor”

Çimsa’nın Türkiye’de ve dünyada önde gelen yapı malzemeleri üreticilerinden biri olduğunu, beyaz çimento ticaretinde dünya lideri konumunda bulunduğunu belirten Özhatay, “Bunu inovasyon gücümüze borçluyuz. ‘Çimento sektöründe inovasyon olmaz’ algısını yıktık! Formülün adını ‘Çimsa’ olarak açıkladık. 44 yaşında ama her daim genç bir şirket olarak, kazandığımız tecrübenin üzerine her geçen gün yeni formüller ekliyoruz. İş ortaklarımızın ihtiyaçlarına göre özel olarak şekillendirdiğimiz çözüm portföyümüz ile onları rekabette bir adım daha öne taşıyoruz” diye konuştu.


Çimsa hakkında
Türkiye’de sanayinin önde gelen kuruluşları arasında yer alan Çimsa, 1972 yılında kurulmuştur. Çimsa bugün, Mersin, Eskişehir, Kayseri, Niğde ve Afyonkarahisar’da bulunan 5 entegre fabrikası, Ankara’da bulunan bir öğütme tesisi, Marmara terminali ve Malatya Çimento Paketleme tesisiyle faaliyetlerini sürdürmektedir.
Beyaz çimento alanında dünyanın ilk iki markasından biri olan Çimsa, Hamburg (Almanya), Trieste (İtalya), Sevilla ve Alicante (İspanya), Gazimagusa (KKTC), Köstence (Romanya) ve Novorossiysk’de (Rusya) bulunan terminalleriyle uluslararası bir çimento üreticisidir.
Çimsa, pazar odaklı yaklaşımı ve geniş dağıtım ağıyla müşterilerinin ürün ve hizmet ihtiyaçlarını eksiksiz ve zamanında karşılamaktadır. Paydaşlarının güvenilir bir iş ortağı olarak, gelecek nesillere uzanacak yaşam alanları ve altyapıları için gerekli malzemeleri sağlamaktadır.
Çimsa, gri çimentonun yanı sıra ürettiği beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle de inovasyon konusunda Türkiye’de çimento ve yapı malzemeleri sektörüne öncülük etmektedir. Tüm paydaşlarına değer yaratan ve karlı büyümeye odaklanan Çimsa, bunu gelecekte de sürdürmeyi hedeflemektedir.


www.cimsa.com.tr
facebook.com/CIMSACEMENT
twitter.com/cimsacement
Editör: TE Bilişim