Çiftlik İlçesinde  “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri, Çiftlik Kaymakamlığ, İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çiftlik Şubesince “Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” temalı Kutlu Doğum Konferans programı ile 14 Nisan Pazartesi günü ilk olarak Niğde İl Müftüsü Alaaddin GÜRPINAR’ın katılımı ile başladı.

 

17 Nisan Perşembe günü, Prof. Dr. Ali AKPINAR’ın, katılımcıları bilgilendirme amaçlı Konferansları ile etkinliklere devam edildi. Ayrıca Hafız Osman AKYOL tarafından Kur’an okundu. Hafta münasebetiyle Semazen gösterileri, çeşitli bilgi yarışmalar yapıldı ve ödüller verildi.

 

18 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen “Samimiyeti Sosyal Hayatımıza Taşımak” konulu panel ile bu önemeli hafta tamamlandı. Ayrıca hafta boyunca ilçede yer alan birçok okulda da bu hafta münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

 

İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa DİNÇ, sevgi, hoşgörü ve tüm güzel özellikleri kendisinde toplamış olan Peygamber Efendimizin, hayatı boyunca, iyiyi ve doğruyu insanlığa tebliğ etmeye çalıştığını, bu nedenle böylesine önemli bir haftada onun hayatını  daha iyi anlamaya ve uygulamaya çalışmamız gerektiğini belirtti.








Editör: TE Bilişim