Hüdavend Hatun Sosyal Hizmetler Tesisinde gerçekleştirilen seçimde iki aday yarıştı. Divan Başkanlığını CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin yaptığı kongrede 189 delege oy kullandı.

Seçimde, mevcut CHP İl Başkanı Erhan Adem 121 oy alırken, rakibi Teyfik Caymaz 63 oy aldı, 5 oy ise geçersiz sayıldı. Kongreye, Hakverdi'nin yanı sıra, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Niğde eski milletvekili Doğan Şafak, belde belediye başkanları, delegeler ve partililer de katıldı.

Düzenlenen kongrede konuşan İl Başkanı Erhan Adem ;‘‘Dedikoduyu bırakmamız gerekiyor. İnsanları sosyal medya ortamında eşleştirmemiz gerekiyor. Hiç kimse dört dörtlük değildir. Eleştiriler illa ki olacaktır. Eleştirileri örgüt toplantıları ya da parti toplantıların da yapmak en doğru olanıdır. Herkes taşın altına elini koyup çalışmak zorundadır. Adamcılığı bırakmamız lazım. Kişilerle uğraşmayı bırakacağız. Partimizin iktidara gelmesi için elimizden geleni her şeyi yapacağız. Bunun için el ele vermemiz gereklidir. Seçim zamanlarında ortaya çıkıp seçimden sonra kaybolmakla olmaz bu işler. Bizim iktidara gelmemizi kimse engelleyemeyecek. İl başkanlığı seçiminden sonra kazanan kim olursa olsun ben partim için gereken bütün desteği vereceğim. Partimin de her zaman emrindeyim.’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim