CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni yeni binasında ziyaret etti. Gürer, her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduklarını belirtti. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni yeni binasında ziyaret ederek, Dernek Başkanı Ramazan Yıldız ve üyelerle bir araya geldi. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Gürer, burada yaptığı açıklamada, vatan savunmasında gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizin yakınları ile gazilerimizin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. 

Anadolu toprağının şehit kanlarıyla sulandığını ifade eden CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, şehitlerimizin yakınları ile gaziler ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerinin yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik olarak TBMM Başkanlığına kanun teklifleri sunduğunu anımsattı.  

Dernek Başkanı Ramazan Yıldız da CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Gürer’e ziyaret nedeni ile anı olarak dernek saatini sundu.

NİĞDE’NİN 375 ŞEHİDİ VAR 

Niğde’nin terörle mücadelede kapsamında bugüne 375 şehit verdiğini belirten Dernek Başkanı Yıldız, aynı süre içinde gazi olan Niğdeli sayısının ise 70 olduğuna dikkat çekti. 

Gürer’e ziyaretinde partisinin il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. 

GÜRER KÜLTÜR MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, il ve İlçe başkanları ile Niğde Kültür Müdürlüğüne atanan Alper Göncü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Gürer, “Niğde zengin tarihi ve turistik dokusunun gün ışığına çıkmasının önemine değindi. Kültür Müdürü Alper Göncü’de ziyaret nedeniyle teşekkür edip Niğde tarihi ile bilinirliğini artırmak için yoğun çalışma içinde olacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim