Bir dönem CHP’de Niğde İl Başkanlığı görevini yürüten Ünal Baykan tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

Uzun süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Baykan’ın cenazesi öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Derbent mezarlığına defnedildi.

Cenazeye AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, 24. Dönem CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, CHP İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, ailesi ve partililer katıldı.

Baykan’ın ölümünün ardından bir taziye mesajı yayımlayan CHP İl Başkanı Erhan Adem, CHP ailesi olarak derin üzüntü duyduklarını söyledi.
Baykan’ın CHP İl Teşkilatında uzun yıllar çok önemli görevlerde bulunduğunu dile getiren Adem, “Partimizin çalışmalarına çok önemli katkılarda bulunmuş, partimizin önemli isimlerinden, emektarlarından, önceki dönemde il başkanlığı yaptığı dönemde de birlikte çalıştığım değerli ağabeyim, büyüğüm Ünal Baykan yakalanmış olduğu hastalığa maalesef yenik düşerek hayatını kaybetmiştir.

Büyüğümüz, partilimiz Ünal Baykan’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta acılı ailesi ve sevenleri olmak üzere büyük CHP ailesine başsağlığı diliyorum.” dedi.

 
Editör: TE Bilişim