Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanı Erhan Adem ve beraberindeki heyet Derbent Şehitliğinin bulunduğu yere taşınan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğini yeni binasında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

CHP Niğde İl Başkanlığı, İl Başkanı Erhan Adem ve il yöneticilerinin yer aldığı bir heyetle, derneği yeni binasında ziyaret etti. Ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileten İl Başkanı Adem’e, Dernek Başkanı Ramazan Yıldız tarafından, destekleri için plaket takdim edildi.

Derneğin çok önemli bir işler yaptığını ve insanların yaralarını sarmanın mühim bir görev olduğunu ifade eden Adem, “Türkiye, kuruluşundan bu yana terörle, bölücülükle içeride ve dışarıda mücadele etmiş, bunun sonucunda da sayısız şehit ve gazi vermiştir. Kimi evlatlarımız yetim, gelinlerimiz ise dul kalmıştır. İşte bu noktada sıkıntıların giderilmesi adına çabalayan güzel insanların toplandığı bir kurum mevcut, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği. Derneğin Niğde Şubesinde Sn. Şube Başkanı Ramazan Yıldız ve yönetimi ile bir araya gelerek yeni binaları için hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Gerçekten ülkemiz adına çok önemli bir görevi icra ediyorlar. Bir insanın acılarına merhem olmak, hayata yeniden tutunmasını sağlamak çok mühim bir çalışmadır. Bu nedenle kendilerine kolaylıklar diliyor ve tüm çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bundan sonraki süreçte de yanların olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim