CHP Gençlik Kolları Niğde İl Başkanı Gaffur Ateş; "24 Ocak 1993 günü hain bir saldırıya maruz kalan Kemalizm'in yılmaz bekçilerinden Uğur Mumcu'yu Ölümünün 22.yılında saygı sevgi ve minnetle anıyoruz"dedi.


CHP Gençlik Kolları Niğde İl Başkanı Gaffur Ateş Gazeteci Uğur Mumcu'nun öldürülmesinin 22. yılında, Uğur Mumcu'yu unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi. 

İl Başkanı Gafur Ateş yaptığı basın açıklamasında ; Uğur Mumcu'yu aydınlığın yüzünü öldürdüğünü sananlar yanıldınız bir şey var hepimiz Uğur Mumcu'yuz Hepimiz bu ülkenin aydınlığa, çağdaşlaşmaya ve bu güzel ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için canla başla Mücadele eden Gençliğiz o gün gericiliğe çeteleşmeye yobazlığa ve abd emperyalizmine Uğur Mumcu karşıydı fakat bugün ise biz Gençler bize devredilen bu bayrağın Tam Bağımsız Türkiye diyerek sözümüzü tutuyoruz. Devrim şehitlerini bize bıraktığı bu kararlılıktan asla vazgeçmeyeceğiz.

24 Ocak 2001 günü ise yine Türk ve Kürt halkını kırmadan incitmeden bu kardeşliğin bozulmaması için mücadele veren ve bu mücadele uğrunda canından olan Ali Gaffar OKAN' ı da saygı sevgi ve minnetle anıyoruz"dedi. 
Editör: TE Bilişim