Niğde Kapalı Cezaevi Müdürlüğünde tutuklu veya hükümlü bulunan yakınlarını ziyaret etmek için gelen vatandaşların araçlarından hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı.
Niğde Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Niğde Kapalı Cezaevi Müdürlüğüne gelen vatandaşlara ait araçlarda meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması için çalışma başlatıldı.
Cezaevinde tutuklu bulunan yakınlarını ziyaret edeceklerini söyleyerek hırsızlık yapmak amacıyla Mersin'den kiraladıkları araç ile Niğde Kapalı Cezaevi Müdürlüğü önüne gelen E. T, K. Y. ve D. E. isimli şahıslar güvenlik güçlerince yakalandı.

Şüphelilerden K. Y'nin 10 Ağustosta Niğde Kapalı Cezaevi Müdürlüğü önünde meydana gelen C. B'ye ait araçtan 3 adet cep telefonu ile 300 lira paranın çalınması olayının şüphelisi olduğu, mağdur C. B. tarafından da teşhis edildiği kaydedildi.

Şüpheli şahısların yakalandığı araçta yapılan aramada bir miktar esrar, otoların camını kırmak için kullanılan iki adet buji ve suç unsuru olabileceği değerlendirilen 2 adet cep telefonu bataryası ele geçirildi.

Şüpheliler hakkında 3 ayrı olaydan işlem yapıldığı, adliyeye sevk edilen E. T ile D. E'nin çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı K. Y'nin ise tutuklandığı bildirildi.
 
 
Editör: TE Bilişim