Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Dünya Çevre Günü nedeniyle ‘Kahraman çevreci eğitimi’ne katılan öğrencilere madalya verdi. 

Niğde Valiliği makamına gelen çevreci öğrenciler ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk Vali Peynircioğlu ile görüştü.

Gerçekleştirilen ziyarette Vali Peynircioğlu, Dünya Çevre Günü kutlamaları kapsamında Niğde’de yapılacak etkinlikler ve İl Müdürlüğü tarafından Anaokulu Öğrencilerine verilen ‘Kahraman Çevreci Eğitimi’ hakkında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk’ten bilgi aldı.

Vali Peynircioğlu, Gelecek nesillere güzel bir dünya bırakmanın en önemli koşulunun çevre temizliği olduğuna dikkat çekerek " Çevremizi temiz tutmalı ve çocuklarımızı bu konuda eğitmeliyiz. Emanet aldığımız yeryüzünü, yarınlarımıza yaşanabilir bir dünya olarak bırakmamızı temenni ediyorum." dedi.

Vali Peynircioğlu, Dünya Çevre Günü nedeniyle Anaokulu Öğrencilerine verilen Kahraman Çevreci Eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan minik öğrencilere madalya takarak hediye verdi.
Editör: TE Bilişim