Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e Gazeteciler Cemiyeti ve Yönetim Kurulu nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e makamında, Niğde Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alparslan Düzgün, Başkan Vekili Uğur Mart Niğde Günaydın Gazetesi, Halil Karaaslan Ulukışla Havadis Gazetesi, Başkan Yardımcısı Kıvanç Şimşek Yeşil Bor Gazetesi, Başkan Yardımcısı Yasin Düzgün Borun Sesi ve Bor'da Sabah Gazetesi, Cemiyet Genel Sekreteri Cumali Adıgüzel Niğde Anadolu Haber Gazetesi, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Işıklı Hamle Gazetesi adına ziyarette bulundular.

Cemiyet çalışmaları ve yönetim kurulu hakkında bilgi veren Cemiyet Başkanı Alpaslan Düzgün, Başkan Özdemir’e başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Niğde’miz iç Anadolu bölgesinin gelişmekte olan güzel bir şehri. Güzel şehrimizde gerçekleştirilen hizmetlerin halkımıza yansıtılmasında, tanıtımında tabii ki basınımıza ihtiyacımız var. Bizler hizmet veren tüm medya kuruluşlarımız ile birlikte Niğde’mizi tanıtmaya, belediyemizin çalışmalarını anlatmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile nazik ziyaretinizden dolayı Gazeteciler Cemiyetine ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim