19 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Niğde Valiliği’ne bağlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Haftası bu yıl 15 – 19 Mayıs tarihleri arasında Niğde’nin dört bir yanında çok sayıda etkinlik ve coşku ile kutlanacak.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da içine alan hafta boyunca il çapında çeşitli programlarla birlikte çok sayıda gencin ve vatandaşın da aktif olarak katılımı bekleniyor.

Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle şenlik havasında geçmesi planlanan kutlamalarda Gençlik Haftası’nın son günü olan ve bağımsızlığımızın en önemli adımı 19 Mayıs Perşembe günü ise öğrenci ve vatandaşlardan oluşan büyük bir topluluk, saat 09.00'da Derbent Meydanı’ndan başlayıp Atatürk Anıtı önüne kadar kortej halinde "Gençlik ve Halk Yürüyüşü" yapacak.

Hazırlıkları devam eden şenliklerde gençlerin ilgisini çekecek ve katılımlarını sağlayacak çok sayıda etkinlik ve görsel şölen yer alıyor.

Milletin yeniden canlanışını simgeleyen Milli Mücadelenin ilk adımı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştirilecek olan kutlamalara, yapılacak etkinliklere ve spor müsabakalarına, Niğde halkının büyük ilgi ve katılım göstermesi bekleniyor.



 
Editör: TE Bilişim