Bursaspor taraftarı 350 kişi, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ailesini ziyaret etti. 

Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesine 7 otobüsle gelen taraftarlar, önce şehit Halisdemir'in baba ocağını ziyaret etti. Çukurkuyu Şehitliği'ne defnedilen şehit Halisdemir'in kabrini ziyaret eden taraftarlardan biri Kur'an-ı Kerim okudu. Kabrin çevresini dolduran taraftarlar şehit için dua etti. Kimi taraftarlar ise gözyaşlarına boğuldu.

Üniversiteli Bursaspor Derneği Başkanı Cem Tunçbilek, Çukurkuyu Şehitliği'ne defnedilen şehit Halisdemir'in kabrini ziyarette, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa'dan kahraman şehit Ömer Halisdemir için geldiklerini söyledi. Tunçbilek, "Evliyalar şehrinin torunları olarak ailesiyle, babasıyla ve kendisiyle gurur duyuyoruz. Bir Ömer Halisdemir gider, ama binlerce Ömer Halisdemir'in bu vatan topraklarında yaşadığını biz babasına, köy halkına, göstermiş olduk. Allah rahmet eylesin, Allah ondan razı olsun" dedi.


 
Editör: TE Bilişim