Borhaber.net sitemizin sahibi Burcu Çopur’un eşi Şerafettin Çopur Niğde Emniyet Müdürlüğü’ndeki görevinden dün itibarıyla emekliye ayrıldı.

Ocak 1993 yılından beri Niğde Emniyet Müdürlüğü’nde  görev yapan Şerafettin Çopur yıllık izinlerini kullanmasının ardından emekliliğini istedi ve Emniyet Genel Müdürlüğünün onayı ile kurumundan emekliye ayrıldı. Şerafettin Çopur emekliliğinin ardından Tiyo Ajans bünyesindeki Borhaber.net sitemizin sahibi ve genel yayın yönetmeni oldu.

Görev değişikliği sitemiz künyesinde de yer aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şerafettin Çopur; “ 1993 yılından beri görev yaptığım Emniyet Teşkilatından bugün itibari ile kendi isteğimle  emekliye ayrıldım.  

Ailecek, yaklaşık 12 yıldır Borhaber.net sitesini aralıksız  yürütürken, 3 yıldır da Kitap Kırtasiye sektöründe bulunmaktayız. Kitap sektörü Niğde’de ticari  tekel haline dönüştürüldüğünden,  Niğde il merkezinde, diğer illerin aksine,   özellikle bazı ilkokul ve yine bazı  ortaokul idarecilerinin  okulları kendi işyerleri, ticari işletmeleri  gibi yönetmelerinden dolayı her geçen gün kan kaybetmektedir. İfşa edilmesi gereken, irdeleyeceğimiz  bu tekelleştirmeden dolayı son dönemde birkaç kitapçı faaliyetine  son vermiştir, bazıları da küçülme yoluna gitmiştir.  Her şeye rağmen eşim Burcu Çopur Borhaber.net sahip ve  yönetimini  tamamen bırakıp kitap kırtasiye sektöründe devam edecektir.  Ben ise,  1987 yılında bir gazetenin il temsilciliği ile başladığım bir nevi bende tiryakilik oluşturan ve keyif aldığım digital  basın sektörüne, mevcut ülke şartları zorlaştırsa da  aktif şekilde devam edeceğim.

12 Yıldır aralıksız haberleri, yorumları ve köşe yazıları ile yayın hayatına devam eden Borhaber.net sitesi sahibi ve genel yayın yönetmenliğini Allah ömür verdiği kadar, kalemimin gücünün varlığına inandığım kadar Borhaber.net sitemizi geliştirerek  devam ettireceğim. Digital habercilik sektöründe  yeni yeni faaliyetlere ekibimiz ile  sizlerle, hep beraber imza atacağız” dedi.

Borhaber.net künye değişikliği  üçüncü şahıslara, resmi ve tüzel kişiliklere duyurulur.
 
 (Künye için Tıklayın)




İLGİLİ HABERLER DE AŞAĞIDA 


 

Editör: TE Bilişim