Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Altunhisar Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan engelliler tiyatro gösterisi düzenledi.




Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen tiyatroda engelliler hazırladığı “Acil Hasta” isimli tiyatro gösterisiyle izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Programa Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, Niğde İl Müftü Yardımcısı Mikail Polat, Bor Huzur evi sakinleri ve vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Altunhisar Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi bakım ve koruma altında bulunan kızlar okudukları ilahi ve sunduğu tiyatro gösterisi ile son buldu. Tiyatro sonrası konuşma yapan Niğde İl Müftü Yardımcısı Mikail Polat, “Türkiye’mizde de engelli kardeşlerimiz var. Engelli olmalarına rağmen bizi düşündürücü, ibret alıcı programlar sundular. Hepimiz izledik ve duygulandık. Demek ki insan arzu ettikten sonra ne güzel şeyler yapabiliyormuş” dedi.

Gösteri sonrası Müftülük yetkilileri Altunhisar Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi bakım ve koruma altında bulunan kızlara çiçek hediye etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: TE Bilişim