Niğde Belediyesi Kent Meydanında bulunan ahşap duvar üzerine "Bozkurtlar Burada" şeklinde yazı yazılmıştı. (Burada Tıklayın) Bu haberin ardından, Niğde Ülkü Ocakları Başkan Hakan Haydar Şentürk açıklama yaptı. 


Yapılan açıklama da; Ülkücülerin kamu mallarına olan duyarlılığının bilindiğini ve Ülkücüleri bu yazı ile karalama kampanyası yapılmaya çalışıldığı belirtildi. 

Ülkü Ocakları Niğde Şube Başkanı Hakan Haydar Öztürk'ün açıklaması ayne aşağıdadır;

 Sosyal Medya ve Basında Niğde Belediyesi Önünde’ki Parkın Duvarlarına Yazılmış Olan ‘’Bozkurtlar Burada’’ Yazısıyla Ülkü Ocaklarının ve Teşkilatlarının Hiçbir İlgisi ve Alakası Yoktur. 

Biz Ülkücülerin Devletçi ve Milletçi Geleneklere Sahip Olduğu, Toplumumuz Tarafından Bilinen Aşikar Bir Gerçektir. 
Toplumsal Olaylarda Bile Kamu Malına Zarar Verilmemesi Konusundaki Hassasiyetimizi ve Özellikle Bu Konudaki Duyarlılığımızı Milletimiz Her Zaman Görmekte ve Saygıyla Karşılamaktadır.

O Yazıyı Oraya Yazarak Ülkücü Milliyetçi Hareketi Milletin Gözünde Karalama Kampanyasında Bulunmaya Çalışan Zihniyetlerde Ülkücülerin Kamu Malına Olan Duyarlılığını Çok İyi Bilmektedir. 

Yüce Yaradan’a Hamdusenalar Olsun Ki, Yüz Kızartıcı Hiçbir Kabahati yada Faaliyeti olmayan Ülkücülerin; Temiz Yüzlerini, Başı Dik Duruşunu, Gözü Pek Tavırlarını Bu Tür Komik Durumlarla Asla Bozamayacaklardır.

Niğde Halkı, Devletin Malını Zimmetine Geçiren, Milletin Parasını Ayakkabı Kutularına Saklayan, İhaleye Fesat Karıştıran, Milletin Kaderiyle Oynayan, Hainliğin, Gafletin ve Delaletin Sınırlarını Aşan Politikalarıyla Milleti Aldantan ve Kandıran Zihniyetlerle, Ülkücü Milliyetçi Hareketi Aynı Kefeye Koyup Yargılamayacak Kadar Gerçekleri Görüyor ve Anlıyordur.

Onun İçindir ki O Zihnihetler Kendi Fitne Ve Fesat Yuvalarında Yokolup Gidecektir.

Son Günlerde Yaşanan Olaylar Doğrultusunda, Pkk Terör Örgütü Sempazitanlarının Arkadaşlarımıza Yönelik Saldırına Karşı Mücadele Etmekten, Üniversitemizde Bulunan Bu Hain Grupların Yapılanmasıyla Karşı Karşıya Kalmaktan, Niğdemizi Bu Hainlere Karşı Korumaktan, Bu Tür Basit Olaylarla Uğraşmayacağımızı, Uğraşamayacağımızı Herkesin İyi Bilmesini İsteriz.

Sevdamız Niğde, Yolumuz Hak Yolu, Derdimiz Türkiye Sloganıyla Çıktığımız Bu Yolda, Bu Tür Çirkinliklerin Yapılmasına Asla Müsaade Etmeyiz ve Kabullenmeyiz.

Ülkücü Hareket Niğde İçin Çalışacak, Niğdenin Geleceği İçin Koşturacak, Güzel Günlere Doğru Umutla Bakmaya Devam edecektir.

Bu Duygu ve Düşüncelerle, Bizleri Karalamak Amacıyla O Yazıları Oraya Yazan Zihniyeti Kınıyor.
Onları Önce Cenab-ı Hakka Sonra Aziz Niğde Halkına Havale Ediyoruz.

SAYGILARIMLA

NİĞDE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI
HAKAN HAYDAR ŞENTÜRK



Editör: TE Bilişim