Niğde’nin Çiftlik ilçesine bağlı Bozköy Beldesinde bulunan Bozköy İmam Hatip Ortaokulu LGS sonuçlarına göre ilçenin en başarılı okulu oldu. Bozköy İmam Hatip Ortaokulundan nitelikli liselere 10 öğrenciyi yerleştirmeyi başardı. Bozköy Kasabasından ilk kez bir öğrencinin Niğde Fen Lisesini kazanması ise ayrıca bir sevince neden oldu.

Okul Müdürü Nuh Aydoğdu: “ Kasabamızın eğitimde gerçekleştirdiği bu başarının arkasında güçlü bir işbirliği ve özverili çalışma yatmaktadır. Özellikle pandemi sürecinde öğrencilerimizin olumsuz etkilenmemesi için Türkçe Öğretmeni Adem Erdoğan koordinatörlüğünde oluşturduğumuz sınava hazırlık grubumuzla sürekli iletişim halinde olduk. Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından paylaşılan örnek soruların ve denemelerin öğrencilerin evlerine kadar ulaştırılması, EBA ve Whatsapp grubu üzerinden öğrencilerin günübirlik takip edilmesi ve geri dönütlerin sağlanması başarımızda etkili olan faktörlerdendi. İnşallah bu başarımızı artırarak devam edeceğiz. Emeği geçen başta fedakar öğretmenlerimize, desteklerini bizden esirgemeyen değerli velilerimize, bu sevinci bize yaşatan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Başarılarının devam edip ülkemize, milletimize hayırlı evlatlar olmalarını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

10 Öğrenci Nitelikli Okullara Yerleştirildi

Niğde Fen Lisesi 1, Bor Ramazan Konuş Fen Lisesi 3, Yunus Emre Anadolu Lisesi 3, Kayseri Şehit Kübra Doğanay Fen Lisesi 1, Kayseri Ahmet İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 2 öğrenci yerleşti.

Editör: TE Bilişim