Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı ile Niğde SYDV arasında işbirliği protokolü İmzalandı

 

Kayseri’de faaliyet gösteren Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı ile Niğde SYDV arasında Niğde’de ikamet eden yardıma muhtaç ailelere ve öğrencilere Niğde SYD Vakfı aracılığı ile yardım yapılması konusunda işbirliği protokolü imzalandı. Protokolü Boydak EKV adına Mutlu Demirkan ile Niğde SYDV adına Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun imzaladı.

 

        İmzalanan protokol gereğince, Niğde Merkez İlçede ikamet eden fakir ve yardıma muhtaç aileler arasından Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından belirlenecek 1000 aileye 60’ar liralık alışveriş çeki dağıtımı yapılacak ve yardımlar ramazan öncesinde ailelere ulaştırılacaktır. Yine 2013-2014 eğitim-öğretim sezonu öncesinde Vakıf tarafından belirlenecek 1000 öğrenciye 25’er liralık kırtasiye yardımı ile iki okula 20 bin TL değerinde malzeme yardımı yapılacaktır.

 

Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun protokol esnasında yaptığı konuşmasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı nezdinde yapılacak bu yardımlardan dolayı Boydak Grubu Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini iletti.

 



Editör: TE Bilişim