Bor Belediyesi şehrin trafiğinin aksamasına neden olan çarşı içerisindeki durağa yeni düzenleme yaptı. Asfalt mevsimi nedeni ile asfaltlama çalışmaları başladı.
 
Bor Belediyesi yıllardır trafiğin aksamasına ve vatandaşların tepkisine yol açan Ziraat Bankası önündeki durağa çözüm buldu. Yeni Hamam yanındaki Taksi durağını kaldırılması ile açılan alan üzerine cep durak yapıldı. İki otobüsün akan trafiği aksatmadan rahatlıkla durabileceği cep durak  bu cadde üzerinde meydana gelen trafik sıkışıklığına da çözüm olacağı düşünülüyor.  Öğretmen evi önüne de reklam firması ile yapılan anlaşma gereği yeni durak eklendi.
 
Asfalt sezonu geldi, Belediye Asfaltlama işlemine devam ediyor.
 
Doğalgaz hattı  ve kaçak suyun aranması için yolların kazılması, Kış mevsiminde gerçekleşen yağışlarının da etkisi ile Bor şehir merkezi ve sokak yolları çukurdan geçilmez olmuştu.
 
Bahar aylarının yüzünü göstermesi ile bozulan yollar tekrar asfaltlanmaya başladı. Bor Belediyesi Fen İşleri Ekipleri geçtiğimiz hafta başladıkları asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.
 
Şehir merkezine yapılan yeni duraklar ve  asfaltlama  çalışmaları hakkında açıklama yapan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat “ Şehir merkezindeki bu durak düzenlemesi ihtiyaçtı. Hem Ziraat Bankası önündeki yığılmayı önlemiş, hem de halkımızın otobüslere rahatça binip inmelerini sağlamış olduğumuza inanıyoruz. Bu küçük ancak halkımızın ihtiyacını karşılayan bir hizmettir. Yeni modern minibüs durakları sırasıyla hizmete girecektir” dedi.
 
Erat, Belediyenin asfaltlama çalışmaları için ise ; Yoğun kış şartlarından dolayı bozulan yolların asfaltlama işlemleri için havaların müsait olması ile başlandığını, öncelikli olarak trafiği yoğun bölgelerin asfaltlandığını ve hemen ardından asfaltlanmayan hiçbir bölgenin kalmayacağını belirti.


 







Editör: TE Bilişim