Niğde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü  2012 yılının ikinci Bilgi Alış Veriş Toplantısı Bor İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya İl Müdürü Nizamettin BİLHAN; Bor Kaymakamı Muammer BALCI, Şube Müdürleri ile İlçe Müdürleri katıldı.

 

Toplantıya başkanlık eden İl Müdürü Nizamettin BİLHAN 2011 yılının genel bir değerlendirmesini yaparak 2011 yılını başarılı bir şekilde geride bıraktıklarını, 2012 yılında da çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti.

 

Bor Kaymakamı Muammer BALCI ise yaptığı konuşmada tarımın Bor ilçesindeki önemine değinerek ilçede kabak yetiştiriciliği projesi uygulamak istediklerini, ilçe müdürlüğünün tarımsal konulardaki her türlü çabasına Kaymakamlık olarak destek vereceklerini ifade etti.

 

Konuşmaların ardından söz alan Şube ve İlçe Müdürleri 2012 yılının ilk üç aylık döneminde yaptıkları çalışmaları ortaya koyarak 2012 yılı içerisindeki yapacakları çalışmaları değerlendirdiler.

 

Toplantının kapanışını yapan İl Müdürü Nizamettin BİLHAN Bor Kaymakamı Muammer BALCI’ya toplantıya katılarak verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Ayrıca şube ve İlçe Müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek eğitim çalışmalarına ağırlıklı olarak devam edilmesini ve problemlerin zaman kaybetmeden çözülmesini istedi.

 

 



Editör: TE Bilişim